Орендар кіоску в будівлі Головної пошти має сплатити штраф 1700 гривень

2112 0
Відповідне рішення винесла адміністративна комісія, створена при виконкомі.
Фото: Bodzjo Jurochko / Facebook

Фото: Bodzjo Jurochko / Facebook

Орендар кіоску в будівлі Головної пошти заплатить максимальний штраф у розмірі 1700 грн за вирізану сталеву решітку. Відповідне рішення сьогодні, 14 листопада, під час засідання винесла адміністративна комісія при виконкомі, повідомляє прес-служба ЛМР.

«Ми розглянули протокол, складений на орендаря приміщень в будівлі Укрпошти за проведені роботи у фасаді будівлі. Будемо детально вивчати договір оренди, в якому прописано, які роботи і за яких обставин можна проводи», — сказав заступник міського голови з питань розвитку Андрій Москаленко.

Читайте також: Справу львівського забудовника, підозрюваного в шахрайстві, передали до суду

Окрім цього, комісія винесла рішення ще за трьома адресами. Комісія наклала штраф у розмірі 1700 гривень власника квартир в будинку на вул. Смерекова, 3/5 та власника квартири в будинку вул. Федорова, 29, які провели заміну дерев’яних вікон на пластикові. Такий самий штраф отримав і власник квартири в будинку на вул. Вірменська, 35, який провів роботи з розширення тамбура.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!