Політична реклама

Орендувати будинок у горах дешевше, ніж на узбережжі моря

2042 0
Орендувати ліжко в будинку в горах коштує стільки ж, скільки і на узбережжі моря.

Відпочити  в горах цього літа коштує від 50 гривень з особи за ліжко, - повідомляє прес-служба Slando. За ці гроші власники житла пропонують місце в кімнаті з мінімальними зручностями. Проживання з більшим комфортом обійдеться від 70-80 гривень на добу.

Різниця в 20-30 гривень дає такі переваги як інтернет, або близьке розташуванням до туристичних об'єктів. Якщо у дворі є додаткові розваги, наприклад, батут або майданчики для спортивних ігор, то ціна перевищить 100 гривень на добу.

А ось орендувати повноцінний будинок в горах дешевше, ніж на узбережжі. Так, дерев'яний будинок на кілька осіб з зручностями і упорядкованою територією можна знайти від 300 гривень на добу. 

При цьому вже за 500 гривень є пропозиції великих двоповерхових будівель з гаражем і зоною відпочинку у дворі. За 700 гривень пропонують більярд і сауну, а від 1200 грн. можна знайти комфортні котеджі з басейном.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!