Орест Олеськів очолить управління транспорту ЛМР

2443 0
Із 2017 року в. о. керівника управління був Олег Партика.
Фото: Орест Олеськів / Фейсбук

Фото: Орест Олеськів / Фейсбук

Львівська міська рада провела конкурс посаду керівника управління транспорту, за результатами якого комісія обрала проєктного менеджера КУ «Інститут міста» Ореста Олеськіва. Міський голова Андрій Садовий повідомив про це на апаратній нараді ЛМР сьогодні, 2 жовтня.

Читайте також: М – маршрутка, Р – рагуль. Абетка львівського транспорту

«Вчора відбувся конкурс. Комісія рекомендує призначити Ореста Олеськіва. Прошу готувати рішення. Орест Олеськів очолить управління транспорту. В нас нова хвиля — коли на посади начальників управління будуть призначатись молоді люди», – сказав Андрій Садовий.

Додамо, що участь у конкурсі взяли два кандидати. Нинішні в. о. керівника управління Олег Партика, який працював на цій посаді з березня 2017 року, буде заступником керівника.

Орест Олеськів закінчив факультет міжнародних відносин ЛНУ імені Івана Франка за спеціальністю «країнознавство». Брав участь у міжнародних школах та тренінгах, що стосувалися мобільності та публічного менеджменту.

Із 2017 року він працював у КУ «Інститут міста» проєктним менеджером, зокрема курував розробку Плану сталої мобільності, співорганізовував «Майстерню міста» та форум «Молодіжної столиці України».

Крім цього, він працював у відділі промоції міста, в ЛКП «Інститут просторового розвитку», де займався проєктуванням громадських просторів та велоінфраструктури, та в управлінні екології ЛМР.

Як громадський активіст Орест Олеськів є головою та засновником ГО «Львівська асоціація велосипедистів».

Читайте також: Чому паркування у містах не можу бути безкоштовним (І у Львові теж)

Нагадаємо, у вересні 2017 року у Львові оголосили конкурс на посаду керівника управління транспорту, на який подалося два кандидати. Пізніше один із них зняв свою кандидатуру. У листопаді на вакансію претендував єдиний кандидат, але він не склав іспит, в результаті чого конкурс завершили.

Від березня 2017 року обов’язки керівника управління транспорту виконує Олег Партика, який раніше був головним спеціалістом управління, пізніше – заступником начальника. Попередній керівник Віктор Щир подав у відставку, пояснивши своє рішення проблемами зі здоров’ям. 

Новина підготовлена в межах спецпроекту «Рік комфортного пересування». Партнер проекту — компанія EasyPay — найбільший небанківський оператор платіжних та фінансових сервісів в Україні. Свої ідеї та пропозиції для вдосконалення міської мобільності можете надсилати за адресою: Tvoemisto.tv@gmail.com, у темі листа зазначивши «Рік комфортного пересування у Львові». Важливі думки ми опублікуємо на сайті та озвучимо під час експертних дискусій.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!