Організатор борделю у Львові отримав умовний термін

6310 0
Раніше чоловік був судимий за сутенерство у Харкові.
фото ілюстративне: www.npu.gov.uа

фото ілюстративне: www.npu.gov.uа

49-річного харків’янина Дмитрові Степанова, який був одним із організаторів діляльності борделів у стриптиз-клубах «Какаду» та «Білий какаду» у Львові, Личаківський районний суд присудив умовний термін, незважаючи на те, що він займався нелегальним бізнесом у Львові, а перед цим був засуджений за сутенерство у Харкові, пише Zaxid.net.

Читайте також: У центрі Львова викрили БДСМ-студію. Фото

Зокрема, впродовж 2014-2016 років чоловік зі спільниками організовував діяльність борделів, у яких працювало 50 жінок. Вони надавали сексуальні послуги за 1300-1900 грн за годину під прикриттям стриптиз-клубу.

Повії отримували 40% із зароблених коштів, решту розподіляли між собою організатори борделю. Дмитро Степанов шукав приміщення та персонал для стриптиз-клубів, а також фінансував їхню нелегальну участь у сутенерстві. Крім цього, він займався перевезенням повій із Харкова до Львова.

Під час судового засідання Степанов зізнався, що був одним із організаторів мережі борделів у Львові і спочатку працював віддалено – з Харкова, однак потім йому довелось переїхати у Львів, щоб краще контролювати бізнес. Його звинуватили у злочинах за ч. 3 статті 303 (сутенерство) та ч. 2 статті 302 ККУ (створення або утримання місць розпусти і звідництво). Максимальний термін ув’язнення, передбачений цими статтями, становить п’ять років.

Суддя Личаківського райсуду Назар Стрепко під час засідання 7 серпня звільнив Дмитра Степанова від покарання у вигляді п'яти років, призначивши іспитовий термін три роки. Як вказано у вироку, суддя ухвалив таке рішення, «зваживши на його щире каяття та сприяння слідству».

На момент судового засідання у Львові, чоловік уже не мав статусу раніше судимого, оскільки на початку січня 2018 року харківський суд зняв зі Степанова статус судимості, позаяк його іспитовий термін минув. 

Читайте також: У будівлі театру Заньковецької у Львові відкрили еротик-клуб. Фото

Нагадаємо, будинок розпусти у Львові викрили у жовтні 2016 року. Тоді поліція провела обшуки у Львові і Харкові і затримала майже 110 осіб. Пізніше з’ясувалося, що будинки розпусти працювали під прикриттям у стриптиз-клубі «Білий какаду». Клієнтами виявлених борделів були переважно іноземці, серед них – велика кількість студентів вищих навчальних закладів. Торік у серпні Галицький районний суд призначив іспитовий термін одному з учасників злочинної групи Андрію Трушу, а перед цим іспитові терміни призначили ще трьом членам злочинної групи, зокрема адміністраторці квартири Марії Смітюх, адміністратору нічного клубу Олександру Пожарському і Станіславу Богуті.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!