Організатора акції протесту малого бізнесу на площі Ринок оштрафували за порушення карантину

3784 0
Підприємці прийшли заявити про збитки від карантину.
Фото: Галина Терещук

Фото: Галина Терещук

Сьогодні, 1 травня, на площі Ринок, відбувся протест представників малого бізнесу. Підприємці прийшли привернути увагу влади до їхнього скрутного становища через призупинення чи закриття бізнесу.

Читайте також: Тим – можна, а тим – ні або Де логіка у рішеннях влади через карантин

Учасники були у масках і дотримувалися дистанції. Однак поліція отрафувала організатора заходу через порушення вимог Постанови Кабінету Міністрів України № 211 «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19».

Читайте також: Штучними методами трудову міграцію не зупинити, або Уся підтримка уряду лише на словах

«Перед початком акції, яка була заявлена як одиночний пікет, поліцейські провели з організатором роз’яснювальну бесіду, проте, незважаючи на це, участь у заході взяли близько тридцяти осіб»,  – наголошують у поліції.

На організатора акції, 43-річного львів’янина, правоохоронці склали протокол про адміністративне правопорушення, передбачене ст. 44-3 (порушення правил щодо карантину людей) КУпАП.

Фото Галини Терещук

 

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!