Організатора пікетів під митницею у Львові підозрюють у сутенерстві

4672 0
Олег Наконечний очолював львівський осередок ГО «Всеукраїнська організація "Авто Євро Сила"».
Фото: Facebook-сторінка Олега Наконечного

Фото: Facebook-сторінка Олега Наконечного

Організатора пікетів під управлінням Львівської митниці ДФС Олега Наконечного підозрюють у сутенерстві. Про це повідомляє Zaxid.net із посиланням на представника ГО «Всеукраїнська організація "Авто Євро Сила"» Олега Ярошевича.

Читайте також: У Львові поліція викрила «будинок розпусти» та 48 його працівниць

Олег Наконечний очолював львівський осередок організації «Авто Євро Сила», яка неодноразово блокувала митні пости та організовувала мітинги під митницею у Львові. Організатори акцій вимагали проведення конкурсу на посаду керівника митниці та усунення черг на кордоні з Польщею.

«Я відсторонив Олега Наконечного 28 серпня після відкриття проти нього кримінального провадження. Олегові допомагають юристи нашої організації. Його справа може бути політичним замовленням проти активіста, оскільки Наконечний викривав одіозних митників. Тому ми стежимо за перебігом справи і паралельно ведемо власне розслідування», – повідомив Олег Ярошевич.

Зокрема його звинувачують у скоєнні злочину за ст. 303 КК України – сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією. Зараз громадський активіст перебуває під домашнім арештом. 

Читайте також: Активісти провели третю акцію протесту з вимогою переобрати керівника Львівської митниці

Нагадаємо, 27 серпня правоохоронці викрили у Львові злочинну групу, яка налагодила бізнес із надання сексуальних послуг.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!