Організатори «Alfa Jazz Fest» назвали перших хедлайнерів

2097 0
Улітку цього року у рамках «Alfa Jazz Fest» у Львові виступлять володар 20 премій «Grammy» Пет Метіні та Артуро Сандовал, що має на рахунку 10 таких музичних нагород. Про це повідомляють організатори фестивалю.
фото: worldelectricguitar, fredonia.edu, alfajazzfest.com

фото: worldelectricguitar, fredonia.edu, alfajazzfest.com

24 червня на сцені «Alfa Jazz Fest 2016» виступить Пет Метіні із програмою «An Evening with Pat Metheny», в якій також візьмуть участь барабанщик Антоніо Санчес, піаніст Гвілім Сімкок і басистка Лінда О. Концертом у Львові музикант почне свій новий тур по Європі

 За результатами голосування вибирай хедлайнера «Alfa Jazz Fest 2016» Пет Метіні увійшов до Топ-5 найбільш очікуваних в Україні музикантів. Усі так чекали на його виступ, адже його єдині гастролі в Україні відбулися в 1987 році.

Пет Метіні володар багатьох нагород і премій. У нього три золотих альбоми: «Still Life (Talking)», «Letter from Home», «Secret Story»; 20 премій «Grammy» в 12 різних категоріях. The Pat Metheny Group виграла безпрецедентну кількість Греммі поспіль за сім альбомів.

А вже 25 червня на сцені імені Едді Рознера у Парку культури у Львові дасть концерт володар 10 премій «Grammy» Артуро Сандовал.

Артуро Сандовал народився 6 листопада 1949 року в маленькому містечку Артемісі на Кубі. У 1970-х роках разом з саксофоністом Пакито ДеРивера та піаністом Чучо Валдесом став співзасновником «Irakere» – історично важливого кубинського джазового гурту.

На рахунку Сандоваля 10 премій Греммі і 17 номінацій на премію. У 2013 році Артуро отримав «Presidential Medal of Freedom» особисто з рук президента США Барака Обами.

 

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!