Організатори назвали першого хедлайнера Alfa Jazz Fest 2017 у Львові

2624 0
У 2017-му році Alfa Jazz Fest у Львові відбудеться 23-27-го червня. Організатори оприлюднили перелік перших виконавців.
фото: jazzmovement.weebly.com

фото: jazzmovement.weebly.com

«Першим хедлайнером, якого хочемо анонсувати, стане Gordon Goodwin's Big Phat Band», – йдеться на офіційному сайті фестивалю. Gordon Goodwin's Big Phat Band виступить 23-го червня на Сцені ім. Едді Рознера.

Оркестр з 20-ти осіб поєднує у своїй музиці свінг 30-40-х років і сучасні стилі, фанк, джаз-ф'южн. У Gordon Goodwin's Big Phat Band багато номінацій, а також дві премії Греммі за найкраще аранжування («On Green Dolphin Street», 2014) і найкращий альбом великого джазового ансамблю (Life in the Bubble, 2016).

Читайте також: Куди піти на вихідні у Львові. Tvoemisto.tv рекомендує

Ще одним виконавцем, виступ якого анонсують, буде американський вокаліст та композитор Грегорі Портер. Один з найуспішніших джаз і соул виконавців виступить у Львові 26-го червня на Сцені їм. Едді Рознера.

«Його дебютний альбом «Water» вже отримав номінацію на Греммі як найкращий джазовий вокальний альбом. А однойменна композиція з другого диска «Be Good» була номінована на Греммі, як найкращий традиційний R & B виступ. Але найбільшого успіху досяг альбом «Liquid Spirit», який став платиновим, увійшов в топ-10 британських чартів і отримав Греммі, як найкращий джазовий вокальний альбом. Тому наступна робота Грегорі Портера «Take Me To The Alley», яка була випущена в 2016 році, стала однією з найбільш очікуваних і відразу була відзначена The Guardian», – інформують організатори Alfa Jazz Fest.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!