Організацію руху на Котляревського у Львові можуть і не змінити

2233 0
Рух на вулиці ще в грудні мали розвернути в протилежний бік.
фото: Дем

фото: Дем'ян Данилюк

На вулиці Котляревського у Львові можуть залишити чинну організацію дорожнього руху через звернення мешканців. Цю інформацію Tvoemisto.tv підтвердив провідний спеціаліст відділу паркування управління транспорту ЛМР та член комісії з безпеки дорожнього руху Володимир Харчихін.

Читайте також: На двох вулицях Львова реорганізували рух. Схема

Нині автомобілі на вулиці рухаються у напрямку з Чупринки до Горбачевського. Втім 4 грудня торік міська комісія з безпеки дорожнього руху погодила розвернути рух у протилежному напрямку, дозволивши повертати з вулиці Горбачевського на Котляревського. Тоді на комісію прийшли мешканці вулиць і просили запровадити саме таку схему, оскільки нині на перехресті Горбачевського – Котляревського виникають аварійні ситуації, а сама Горбачевського простоює у заторах.

За словами Володимира Харчихіна, Франківська районна адміністрація поки що не виконує попереднє рішення комісії, доки не буде остаточного підтвердження. Імовірно питання знову винесуть на розгляд КБДР, яку запланували на кінець січня.

У пресслужбі ЛМР Tvoemisto.tv сказали, що питання зміни організації дорожнього руху перебуває на розгляді департаменту житлового господарства та інфраструктури, а міські посадовці до наступного засідання комісії коментувати це питання не будуть.

Читайте також: На перехресті Героїв УПА – Бандери реорганізували рух. Схема

Нагадаємо, що рішення про реорганізацію руху на Котляревського ухвалили ще 12 грудня 2018 року. Це спровокувало скарги мешканців, які навіть реєстрували петиції, аби розвернути рух назад і дозволити поворот із Горбачевського. Нові знаки на Котляревського встановили у квітні.

Вікторія Ейсмунт


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!