Оркестр у Львові зіграє музику з «Хоббіта» і «Титаніка»

2022 0
28 листопада у Львові Cantabile Orchestra презентує симфонічне шоу «Саундтреки: Шляхами легенд». Для поціновувачів кіномистецтва музиканти виконають саундтреки улюблених фільмів, які стали класикою кіномистецтва.

Фанам сучасного кіно Cantabile Orchestra запропонують авторське виконання музики з найкращих кінострічок 2014 року. Також музиканти приготували сюрприз для фанатів серіалів, і обіцяють зіграти твори, без яких вже неможливо уявити телевізійне кіно, повідомляють організатори.

На великому екрані у театрі імені Лесі Українки у супроводі гри симфонічного оркестру покажуть кращі моменти з улюблених кінофільмів: «Хоббіт», «Вартові Галактики», "Гра Ендера", "Голодні ігри", "Вбити Білла", "Мулен Руж", "Царство небесне", "Мемуари гейші", "Месники", "Місто гріхів", "Хоробре серце", "Гладіатор", "Титанік", "Гра престолів", "Доктор Хто", "Секретні матеріали", "Як приборкати дракона 2", "Крижане серце" та інших.

Початок симфонічного шоу о 19:30.

Подія відбудеться у театрі імені Лесі Українки, вул. Городоцька 36.

Квитки можна замовити на kasa.in.ua.

Фото: movieweb.com, open.az, dnevnik.bigmir.net


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!