На правах реклами

У Львові пропонують святкові знижки на нові моделі Audi. Фото, відео

2397 0
Напередодні зимових свят «Audi Центр Львів на Липинського» запросив львів'ян на «Зимові зустрічі з Audi».

За словами гендиректора автосалону «Audi Центр Львів на Липинського» Лесі Падучак, на кожного потенційного клієнта автомобілів «Audi» чекають унікальні різдвяні цінові пропозиції на нові авто: "Знижки на автомобілі Audi складатимуть 45%. Стартова ціна на Audi А3 – від 22190 євро". Такі умови діятимуть у салоні упродовж усього періоду різдвяно-новорічних свят.

Під час події гості свята насолоджувались оригінальними витинанками "Audi Christmas Angels“ від мисткині Дарії Альошкіної, а також показом нової стильної зимової колекції  «Couture De Fleur» від дизайнера Олени Онуфрів.

Крім того, в рамках заходу відбулась церемонія вручення відзнак  І-го літературного конкурсу романів "Львівського жіночого літературного клубу" і Ніки Нікалео. Кожен учасник заходу міг виграти стильні брендовані подарунки від організаторів та партнерів свята, взяти участь у благодійному аукціоні та зробити пам’ятне фото з автомобілями модельного ряду Audi.

Детальніше –  дивіться у сюжеті:

ТЕГИ: Audi

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!