В "Ощадбанку" ввели комісію за оплату послуг ЖКГ

2547 0
Комісію при оплаті послуг житлово-комунального господарства державний "Ощадбанк" ввів, аби проведення операцій не було збитковим.
фото: volynnews.com

фото: volynnews.com

"Комісія за комунальні платежі в касах банку залежить від наявності укладених договорів між постачальниками послуг і банком і може незначно відрізнятися в залежності від регіону", – заявили в прес-службі банку "Українським новинам".

"При цьому вона є найнижчою на банківському ринку і має на меті забезпечити беззбитковість проведення операцій. У Києві така комісія виключно для готівкових платежів в касах з 29-го березня становить 3 гривні",  кажуть у банку.

Читайте також: В "Укрпошті" запрацює послуга експрес-доставки за один день по всій Україні 

Без комісії можна буде платити в касі пенсійними платіжними картами "Ощадбанку".

Інші клієнти "Ощадбанку", а також пенсіонери, які не є клієнтами, повинні сплачувати в касі комісію.

Банк як і раніше приймає без комісії платежі тільки через дистанційні канали платежів: інформаційно-платіжні термінали "Ощадбанку" (як готівкою, так і картою банку); через мобільний та інтернет-банкінг "Ощад 24/7"; сайти ГІОЦ (головний інформаційно-обчислювальний центр) і ЦКС (Центр комунального сервісу), – інформує Українська правда

Нагадаємо, в листопаді 2016-го року в "Ощадбанку" уже планували ввести комісію за оплату ЖКГ, але Петро Порошенко попросив банк перенести запровадження комісій. 

Опублікувала Марічка Мишок


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!