Осіння «Ніч у Львові»: 100 культурних акцій за 3 ночі

8923 0
Вже традиційно фестиваль «Ніч у Львові» пройде у місті восени. Цього разу за три дні – з 14 до 16 листопада – львів’яни і гості міста можуть потрапити на 100 культурних подій та акцій.
Фото: md-eksperiment.org

Фото: md-eksperiment.org

Цьогорічна «Ніч у Львові» матиме сакральний характер та пройде під гаслом духовності та миру. Багато місць будуть відкриті вперше для загалу. Багато подій відбуватимуться у музеях, галереях, театрах та інший закладах Львова, кажуть організатори.

Зокрема, 14-16 листопада всі охочі зможуть відчути атмосферу міста Львова 20-х років минулого століття та взяти участь у зйомках німого ретрофільму тих років. Вогняні, ходульні, пластичні, музичні сцени допоможуть відчути дух того часу, який створять актори театру «Воскресіння». Театралізоване дійство «Львів то є Львів» відбуватиметься о 19:00, 20:00, 21:00, 22:00 і 23:00 у дворику львівської Ратуші.

Під час вистави всі охочі зможуть зігрітися гарячими напоями від Львівського Ярмарку.

Квитки можна купити в театрі «Воскресіння» вже зараз за адресою: пл. Г.Григоренка, 5, або безпосередньо в день акції перед входом в підвали Ратуші. Ціна квитків 30 грн.

Довідки за тел.: 261 63 10.

Нагадаємо, «Ніч у Львові» проходить двічі на рік. Цього літа через війну на Сході фестиваль у липні присвятили духовній тематиці та храмам міста.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!