На правах реклами

Особливості та переваги торгової платформи MetaTrader 4

1765 0
Торгова платформа MetaTrader 4 користується серед трейдерів високим рівнем популярності і застосовується для торгівлі на валютному ринку Форекс, ф'ючерсами і CFD. Яким би фінансовим інструментом не користувався учасник ринку, з її допомогою він без проблем зможе відслідковувати динаміку зростання і зниження фінансового інструменту та здійснювати різні операції з торгів. Вона також допомагає користуватися торговими роботами для участі в угодах. Ще MetaTrader 4 надає можливість копіювати угоди інших, більш успішних трейдерів.
Фото: databank.in.ua

Фото: databank.in.ua

Торгова система платформи

Платформа MetaTrader 4  найбільше користується попитом  серед трейдерів. C ній є можливість користуватися трьома режимами виконання операцій. За допомогою даної платформи можна користуватися наступними категоріями ордерів:

• 2 ринкових ордера;

• 4 відкладених ордера;

• 2 стоп-ордера;

• Trailing Stop.

Також  присутня опція швидкої торгівлі. Вона являє собою можливість виставляти ордера безпосередньо з графіка. Для цього потрібно всього одне натиснення кнопки. На платформі є вже вбудований графік, на якому можна з легкістю визначати точки входу і виходу з угоди. Вона дозволяє працювати з різними стратегіями для успішної торгівлі.

Аналітичні можливості платформи

Торгова платформа metatrader 4 відрізняється від аналогів своїми відмінними технічними можливостями. При роботі з будь-якими видами фінансових інструментів вона пропонує для кожного з них дев'ять таймфреймів. Це дає можливість надавати завжди досить детальну зміну котирувань. Для того щоб аналітична робота платформи була як можна більш серйозною є тридцять технічних індикаторів, які в неї вже вбудовані. Вони не вимагають додаткової установки. Також платформа має 24 варіантами графічних об'єктів на вибір користувача.

Всі інструменти, які пропонує платформа можна використовувати спільно один з одним, виявляти тренди, визначати точки входу і виходу. З даною платформою можна з легкістю вчасно входити на ринок і досягати успіху.

Безпека і комфортне використання платформи

У MetaTrader 4 є одна ключова перевага, яка полягає в безпеці. Це одна з головних причин, чому трейдери вибирають саме її для роботи. Між клієнтом і терміналом здійснюється шифрування інформації. Для того щоб ще більше підвищити рівень безпеки при роботі з платформою MetaTrader4 можна скористатися електронно-цифровим підписом. Завдяки заходам, які є на платформі трейдери відчувають впевненість в тому, що стан торгівельного рахунку буде знаходитися під надійним захистом.

Якщо користуватися цією платформою для торгівлі на валютному ринку, то з'явиться можливість застосовувати велику кількість функцій. Розібратися з тим, як ними скористатися для досягнення успіху не складно. Працювати з MT4 завдяки простому і зрозумілому інтерфейсу дуже зручно і комфортно, навіть новачкам в трейдерській діяльності. Щоб розібратися з усіма її особливостями потрібно всього кілька хвилин.

Розробники постаралися зробити MetaTrader 4 простю і зрозумілою для користувачів, щоб трейдери змогли легко розібратися з її функціональністю  і в результаті, досягти успіху на валютному ринку Форекс.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!