Особистий кабінет мешканця тимчасово буде недоступний через оновлення

2648 0
13-го березня, з метою проведення оновлення функціоналу, управління інформаційних технологій Львівської міської ради призупинить роботу Особистого кабінету мешканця.
Фото: articulosit.wordpress.com

Фото: articulosit.wordpress.com

Робота над вдосконаленням триватиме близько тижня, повідомляють у прес-службі Львівської міської ради.

Для покращення функціонування Особистого кабінету проведуть планове оновлення функціоналу. Серед вдосконалень – інформація по структурі Львівської міської ради, більш зручне відстеження поданих запитів, статистика електронних запитів користувачів по всіх управліннях, форма зворотнього зв’язку та інші.

Читайте також: У Львові видали містобудівні умови на будівництво 7 об'єктів. Перелік 

Відновити послугу Особистого кабінету мешканця планують після 20-го березня. До понеділка скористатися послугою можна тут.

Довідка. Особистий кабінет мешканця – проект управління інформаційних технологій ЛМР. Головна мета порталу – налагодити результативну співпрацю мешканців міста та органів місцевої влади, а також спростити доступ львів’ян до адміністративних послуг. Послугами Особистого кабінету мешканця можна скористатися з 2015-го року.

Опублікувала Марічка Мишок


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!