На правах реклами

Останнє слово у репродуктивній хірургії за Львовом

2812 0
Шанс стати батьками є завжди, навіть якщо людині довелося перенести лікування раку. Саме в збереженні можливості завагітніти та народити дитину останнє слово має медичний центр європейської якості, який знаходиться у Львові. Пропонуємо ознайомитися із останніми досягненнями у сфері репродуктології та хірургії вищого рівня, доступними для львів’ян.
фото: excellentfamily, santacasa.org.br

фото: excellentfamily, santacasa.org.br

«Вчора – гіпотези науковців, сьогодні – щоденна робота лікарів медичного центру»

Саме так можна охарактеризувати досягнення останніх років у репродуктології. Завдяки сучасним  технологіям проблему безпліддя після раку можна вирішити. Естафету першості впевнено виграє медичний центр європейської якості у Львові «Інтерсоно Медікавер груп».

Як все починалося

«Свій розвиток «Інтерсоно» розпочало, як клініка допоміжних репродуктивних технологій, – розповідає лікар акушер-гінеколог Олег Бісярін. – Спочатку в лікуванні безпліддя успішність була 30%, зараз в результаті лікування 80% пар народжують свою дитинку. Тому ми вирішили допомагати людям, які зіткнулися в своєму житті з раком, зберегти можливість відчути щастя батьківства». Зараз у медичному центрі «Інтерсоно Медікавер груп» найкращі умови підготовки, обстеження та проведення всіх процедур збереження плідності, зокрема і кріоконсервації яєчникової тканини. Саме це – чи не єдиний шанс завагітніти жінці після лікування раку, який доступний тільки в США, Ізраїлі, Японії та… Львові: у «Інтерсоно Медікавер груп» жінки та дівчата, які зіштовхнулися з раком, мають змогу народити свою власну дитину після курсу лікування хвороби».

Кріоконсервація – прорив у репродуктології. Як це працює?

Коли в жінки діагностували злоякісну пухлину – всі зусилля спрямовані на подолання хвороби. Деякі види лікування, які вбивають рак (хіміотерапія, опромінення), пошкоджують тканини, які необхідні для зачаття та виношування дитинки.  Для того, щоб люди, які перемогли рак, могли відчути щастя батьківства науковці всього світу розробляють нові методики. Це кріоконсервація (спеціальний процес заморожування та зберігання) сперми, яйцеклітин, ембріонів та яєчникової тканини.  В умовах медичного центру «Інтерсоно Медікавер груп» можливий повний цикл збереження яєчникової тканини. «Для цього беруть частинку яєчника, спеціально обробляють та заморожують. Вона залишається в рідкому азоті при дуже низьких температурах. Коли основна хвороба – рак –  подолана і немає рецидиву, то робиться  наступна процедура. Жінці пересаджується її ж яєчникова тканини. Результат практично у всіх випадках позитивний, адже ця тканина з організму жінки і добре приживається. Це вже можна зробити і в нашій клініці. Ми це вже робимо», – розповідає лікар Олег Бісярін.

Це величезне досягнення в Україні. І це – порятунок і щасливе сімейне життя для кожної жінки.

«Є ситуації, коли лікування онкології потрібно починати вже завтра, або злоякісний утвір є залежним від гормонів, і використання інших методик збереження плідності неможливе.  Тоді ми використовуємо цю технологію щоб жінки могла завагітніти, виносити та народити здорового малюка.Та ми активно долучаємося до розробки нових технологій у репродуктології. Нещодавно з медичного центру «Інтерсоно Медікавер груп» до Ізраїлю їздила група лікарів, а це – хірурги,репродуктологи та ембріологи. Тобто всі ті, хто супроводжують лікування жінки від початку  до кінця», – розповідає лікар акушер-гінеколог Олег Бісярін.

Медицина завжди розвивається, розвиваємось і Ми. Звертайтеся у медичний центр «Інтерсоно Медікавер груп», який знаходиться за адресою: вул. Антоновича, 102 (заїзд із вул. Героїв УПА, 75), м. Львів.

Детальнішу інформацію, а також вартість медичних послуг можна переглянути на сайті.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!