Львів'яни можуть голосувати за проекти Громадського бюджету до півночі. Хто лідирує

2942 0
Підтримати найкращі проекти можна до кінця дня середи.

Нині завершується голосування за великі та малі проекти Громадського бюджету Львова. Усього подали 294 проекти на загальну суму 234 980 407 грн, 35 відхилили на етапі розгляду.

До етапу голосування дійшли 259 проектів. Із них оберуть

На фінансування усіх громадських ініціатив виділили 20 млн грн. У результаті фінансування отримають 3-4 великих проекти і 30-40 малих.

За статистикою сайту Громадського бюджету Львова, вже проголосували майже 70 тисяч львів'ян.

Читайте також: Легені Львова. 6 ідей облаштування Львівських парків. Візуалізація

Найактивніше львів’яни голосували за освітні проекти – 32%. Найменше підтримки отримала велоінфраструктура – менше одного відсотка.

Цього року львів’яни голосували вчетверо активніше ніж торік та уже за перших два дні проголосували більше 15 тисяч разів.

Читайте також: Топ-5 освітніх креативних проектів Громадського бюджету. Візуалізація

Проголосувати можна до кінця дня до 15 листопада на сайті Громадського бюджету: зареєструвавшись або через bankID чи відвідати із паспортом найближчий територіальний відділ ЦНАП.

Львів’яни ще мають можливість проголосувати за один великий і один малий проект. Цього року голосувати можуть не тільки мешканці Львова, а й смт Брюховичі, смт Рудно та м. Винники.

Вікторія Ейсмунт


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!