Останній день кіно просто неба: де подивитися

3238 0
Сьогодні, 10-го серпня, у Стрийському парку відбудеться останній показ кіно просто неба.
фото: ar.volyn.ua

фото: ar.volyn.ua

Кіно транслювали в Стрийському парку щодня з 28-го липня. Сьогодні останній день, коли можна подивитися фільм просто неба. 

Львів'янам покажуть стрічку «Сніданок у Тіффані» (Breakfast at Tiffany's). Показ розпочнеться о 20:30.

Читайте також: У Львові з’явилося радіо з класичною музикою. Де послухати

Довідка. «Сніданок у Тіффані»  — американський кінофільм-мелодрама 1961 року з Одрі Гепберн і Джорджем Пеппардом у головних ролях, знятий кінокомпанією «Paramount Pictures». 

Фільм отримав кілька номінацій на премію «Оскар», перемігши в номінаціях «Найкраща музика до кінофільму» і «Найкраща пісня». Пісня «Moon River», яку виконує Гепберн у стрічці, часто називається однією з найкращих пісень, що прозвучали в американських кінофільмах.

Наївна й ексцентрична Голлі Голайтлі стала одним з найвідоміших персонажів, як зіграних Одрі Гепберн, так і взагалі в історії кіно, хоча сама акторка вважала, що не підходить для цієї ролі. Гепберн було складно грати екстраверта, бо сама вона була інтровертом.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!