Останній «Прогноз погоди» від Скрябіна. Де послухати?

6004 0
Музиканти гурту «Скрябін» на сторінці у Facebook поділилися останньою студійкою, записаною разом із загиблим Андрієм Кузьменком. Композиція має назву «Прогноз погоди».
Фото: luxlux.net

Фото: luxlux.net

 «Будь-який прогноз погоди на завтра, люблячи когось, знати не варто», – радить Кузьма з гурту «Скрябін» у своїй останній студійно-записаній композиції під назвою «Прогноз Погоди». Раніше невідома широкому колу слухачів композиція була презентована під час нещодавнього рекордно-найдовшого радіоефіру «Sвого Rадіо Андрія КульменкА» (S.R.A.K.A. RADIO), приуроченого до 47 Дня народження відомого співака.

Рекордний нон-стоп тривав цілих 65 годин, побивши попередній світовий рекорд однієї з російських fm-радіостанцій тривалістю у 60 годин. Разом з радіоведучими Юлією Карповою та Дмитром Єгоровим це досягнення встановлювали численні друзі, колеги, рідні та шанувальники Кузьми, серед яких були: Pianoboy, Фагот, Володимир Бебешко, Тарас Тополя, Лесик з гурту Dzidzio, Віктор Бронюк, Марія Бурмака, Ігор Кондратюк, Валерій Харчишин, Олег Собчук та багато інших.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 тез Кузьми Скрябіна про Україну та майбутнє

За встановленням рекорду спостерігали експерти з Національного Реєстру Рекордів України, які після його завершення у прямому ефірі офіційно оголосили радісний позитивний результат. Всі учасники марафону як один зійшлися на думці, що цей успіх є своєрідним подарунком до Дня народження Кузьми та загальним вшануванням його світлої пам’яті. Закривала ефір вже згадана, невидана та невідома пісня «Скрябіна» «Прогноз Погоди», яку Андрій написав за тиждень до своєї смерті.

Як вже поідомляло Tvoemisto.tv раніше, мати фронтмена гурту «Скрябін» Андрія «Кузьми» Кузьменка Ольга Кузьменко в пам'ять про сина записала колискову, яку співала йому в дитинстві.

Послухати останню студійну композицію від Андрія Кузьменка можна ТУТ.

Джерела: notatky.com.ua, espreso.tv.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!