Острів Балі не прийматиме туристів до кінця року

6936 0
Уряд країни підтримує плани відкриття Балі для іноземних туристів, однак «потрібно бути обережними».
Фото: У відпустку

Фото: У відпустку

Влада Індонезії прийняла рішення не впускати іноземних туристів до кінця року через коронавірус. Про це повідомляє Jakarta Post з посиланням на губернатора Балі Ваяна Костера.

До цього планували так, що іноземцям відкриють кордони країни з 11 вересня. Проте зараз ситуація в Індонезії «залишається несприятливою» через пандемію. Після цього рішення влада Балі планує зосередитися на залученні внутрішніх туристів, аби розпочати відновлення економіки.

Читайте також: Туреччина безкоштовно тестуватиме туристів на Covid-19 у своїх аеропортах

Губернатор зазначив, що уряд країни підтримує плани відкриття Балі для іноземних туристів, однак «потрібно бути обережними».

«Намагаючись відновити туризм, Балі не повинен зазнати невдачі, тому що це погано вплине на імідж Індонезії у світі», – каже він.

Додамо, що пандемія дуже вплинула на економіку провінції, 80 відсотків якої покладено на туризм. Економіка Балі скоротилася на 10,98% у другому кварталі 2020 року. Щонайменше 2667 людей, які працюють у туристичному секторі, втратили роботу.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!