Освітній процес в університетах може розпочатися раніше

1600 0
Через економію коштів під час опалювального сезону навчальний рік можуть розпочати у серпні.
ФОТО: УП

ФОТО: УП

Новий навчальний рік в університетах та інших закладах вищої освіти в Україні може розпочатись уже в серпні, щоб зекономити кошти під час опалювального сезону. Відповідне питання обговорили 15 червня під час засідання президії Спілки ректорів закладів вищої освіти, повідомляє пресслужба Профспілки працівників освіти і науки.

«Обговорюючи перспективи наступного навчального року, в умовах воєнного стану, можлива, економія коштів під час опалювального сезону, тому мова йшла про перенесення початку навчального року на початок серпня», — йдеться в повідомленні.

Читайте також: Школи Львівщини готують до навчального року в офлайн

Також, ректори університетів наголосили на безпекових питаннях навчання, адже рішення про форми проведення занять прийматимуть заклади освіти за умов наявності укриттів. Серед інших питань також обговорили особливості вступної кампанії цього року, нові умови ліцензування закладів вищої освіти, тощо.

Нагадаємо, два львівські виші потрапили до світового рейтингу найкращих університетів.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!