Освітян Львівщини, які воюють на фронті, відзначили нагородами

1051 0
Нагороди отримали понад сотня викладачів і працівників вищих навчальних закладів та закладів професійно-технічної освіти Львівщини.
Фото: Львівська обласна рада

Фото: Львівська обласна рада

Вчора, 22 грудня, у Львові нагородили освітян області. Відзначили понад сотню викладачів і працівників вищих навчальних закладів та закладів професійно-технічної освіти Львівщини, які сьогодні захищають цілісність України.

Джерело: Львівська обласна рада

«Освітяни – це ті люди, яким не притаманно тримати в руках автомат, адже їх зброя - знання, вони виховують, вкладають душу і серце у наше майбутнє – наших дітей. Але цей рік змінив життях більшості українців, і частина працівників освітніх закладів одягнули військову форму, вони воюють, щоб наші діти жили у вільній, сильній, європейській українській державі, яка ніколи не буде стояти на колінах. А буде процвітаючою, освіченою та непереможною країною серед вільних країн світу», – зазначила голова Львівської обласної ради зазначила Ірина Гримак.

Після нагородження присутнім діти-пластуни передали Вифлеємський вогонь миру.

Нагадаємо, що 22 грудня, у Львові відзначили сімейних лікарів з найвищим показником роботи. Відзнаки отримали 25 медиків, яких визначила комісія з оцінки виконання міської програми «Здоров’я львів’ян». Вони отримають премію 20 тис. грн.

Ірина Давосир

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!