Освітянам та батькам пропонують долучитися до акції «Благодійність замість квітів»

3491 0
Вчителям шкіл та вихователям садочків пропонують відмовитися від квіткових подарунків на користь лікування онкохворих дітей.
фото: mukachevo.net, karpatnews.in.ua, tsn.ua

фото: mukachevo.net, karpatnews.in.ua, tsn.ua

Благодійний фонд «Таблеточки», Osvita.ua та сайт «Розвиток дитини» запрошують освітян та батьків долучитися до другої щорічної акції «Благодійність замість квітів», інформує Osvita.ua.

Мета акції – збір коштів для онкохворих українських дітей. У її рамках вичителям шкіл та вихователям дитячих садочків пропонують відмовитися від звичних квіткових подарунків на 1 вересня та повідомити про це батьків з учнями в соцмережах, на шкільних стендах чи сайтах навчальних закладів.

Читайте також: На Львівщині 9 навчальних закладів візьмуть участь у проекті нової школи. Перелік

Натомість батьків закликають передати кошти, заплановані на купівлю квітів, онкохворим дітям, а вчителям та вихователям подарувати спеціальний сертифікат про благодійну допомогу.

Щоб узяти участь в акції, навчальні заклади та їхні працівники можуть скористатися спеціально підготовленими матеріалами, доступними за посиланням. Дізнатися більше про акцію, зробити благодійний внесок та роздрукувати сертифікат можна на сайті.

Телефони для довідок: +38 067 464 87 74; +38 044 200 28 38.

Організатори повідомляють, що минулого року в рамках подібної акції було зібрано 178 000 грн.

Нагадаємо, що чиновників та депутатів просять не приходити до шкіл 1 вересня.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!