Отець Олег Ладнюк іде з посади директора школи-гімназії Шептицьких у Львові

3236 0
Він запевнив, що 1 вересня учні закладу підуть на навчання та нагадав про засоби захисту, які слід мати з собою щодня.
фото: Вікторія Андрєєва

фото: Вікторія Андрєєва

Отець-салезіянин Олег Ладнюк йде з посади директора НВК «Школи-гімназії Шептицьких», що у Львові на Сихові. Цьогоріч завершується його п’ятирічна робота на посаді. Про це він повідомив у своєму відеозверненні на Фейсбуку.

Отець запевнив, що 1 вересня учні закладу підуть на навчання та нагадав про засоби захисту, які слід мати з собою щодня. Він також подякував своїм колегам, учням, випускникам і батькам за те, що за ці кілька років вдалося багато зробити для школи. Зокрема, оновити її, а учням – досягти вагомих успіхів в навчанні.

Читайте також: Тут виховують вільних людей. Як змінюється львівська гімназія Шептицьких

«Із 1 вересня у школи буде новий директор. Я закінчую своє директорство і на завершення хочу подякувати всім, хто був поруч, і попросити, щоби ви прийняли нового директора в доброму гуморі, з усмішкою та продовжували успішно навчатися», – каже він.

Нагадаємо, що гімназія минулого року ввійшла до рейтингу сотні найкращих шкіл України за результатами ЗНО.

У гімназії Шептицьких, як раніше розповідав Tvoemisto.tv отець Олег Ладнюк, працюють за запобіжною системою. Вона базується на засадах учення італійського священника Івана Боско, засновника салезіянського згромадження, і в його основі є любов до дитини. Головне її правило: педагог повинен запобігти поганому вчинку учня до того, як він його скоїть. Детальніше за посиланням.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!