Кількість постраждалих від отруєння у Tamash Kebab зросла до 25

3951 0
Поліція відкрила кримінальне провадження, через масове отруєння.
ілюстративне фото: qha.com.ua

ілюстративне фото: qha.com.ua

Станом на вечір 15 липня за медичною допомогою звернулися 25 осіб, які харчувалися у львівському закладі Tamash Kebab (вул. П. Куліша, 10). Про це повідомляє департамент з питань цивільного захисту ЛОДА.

Загалом, за допомогою звернулось 25 осіб, з яких одна дитина. 23 осіб було госпіталізовано у Львівську обласну інфекційну клінічну лікарню та інфекційне відділення Пустомитівської центральної районної лікарні. Ще двоє осіб – перебувають на амбулаторному лікуванні. У всіх постраждалих діагностовано харчовий токсикоз-інфекцію та гостру кишкову інфекцію.

Читайте також: Як уникнути отруєння грибами

Нагадаємо, 13 липня упродовж дня у ДУ «Львівському обласному лабораторному центрі МОЗ України» повідомили про отруєння дев’ятьох відвідувачів кафе «Tamash Kebab», на вул. Куліша, 10. Хворі скаржились на високу температуру, загальну слабкість, нудоту, блювоту, проноси та болі в животі.

Читайте також: Як уникнути харчового отруєння. Поради

Згодом кількість отруєних зросла до десяти. У поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 325  (порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним захворюванням та масовим отруєнням) Кримінального кодексу України, що передбачає штраф або арешт до шести місяців або обмеження волі на строк до трьох років. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!