Політична реклама

Отримати охоронний дозвіл на приміщення у Львові можна у міськраді

1760 0
З 2 вересня 2013 року відділ охорони культурної спадщини та культурних цінностей Львівської облдержадміністрації делегував управлінню охорони історичного середовища Львівської міської ради повноваження укладати попередні та охоронні договори на пам’ятки культурної спадщини національного та місцевого значення, що знаходяться на території міста Львова.

Відтак, щоб укласти попередній чи охоронний договір на приміщення в пам’ятці архітектури необхідно звернутися з відповідно оформленою заявою та пакетом необхідних документів до Центру надання адміністративних послуг Львівської міської ради, повідомляє прес-служба мерії.

Ознайомитися з переліками документів та бланками заяв можна на офіційному сайті Львівської міської ради в рубриці «Реєстр послуг» або за посиланням.

Отримати консультацію з цього питання можна в Центрі надання адміністративних послуг за адресою пл. Ринок, 1 (вхід з правої сторони Ратуші) або за телефоном інформаційної довідки 297 57 95.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!