Політична реклама

Отримати субсидії львів`яни можуть у вівторок і четвер

1392 0
За 11 цього року 23,1 тис. сімей оформили в управлінні соціального захисту Львівської міської ради державні житлові субсидії.

Станом на початок грудня в нашому місті майже 13 тис. сімей отримувачів житлової субсидії, інформує прес-служба Львівської міськради.

Державна житлова субсидія призначається громадянам з місяця їх звернення із заявою, терміном на 6 місяців. По закінченні терміну призначення, мешканці повинні підтвердити своє право на житлову субсидію, для цього їм потрібно звернутись у «єдину приймальню» районного відділу соціального захисту, з відповідним пакетом документів.

«Для зручності львів’ян, економії їх часу та оперативності обслуговування, в управлінні соціального захисту діють послуги можливості запису на прийом по телефону чи інтернету через сайт управління соцзахисту «Львів соціальний».

Прийом мешканців за попереднім записом здійснюється щовівторка та щочетверга.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!