Політична реклама

Овочів на ринках Львова побільшає через місяць

858 0
За три-чотири тижні на ринках Львова побільшає овочевих культур.

Різке зниження температури і снігопади відтермінували процес вегетаційного розвитку рослин. Крім того, деякі теплиці були пошкоджені снігом. Про це повідомив Експресу Ярослав Кардаш, голова Асоціації фермерів і приватних землевласників Львівщини.

Помітні зміни на ринках відбудуться через три-чотири тижні, коли температура повітря буде підвищуватись, день стає все довшим і культури будуть розвиватися швидше.

На ринках з'явиться редиска, помідори, огірки, листя салату. А збільшиться пропозиція -- знизяться ціни. Проте різкого спаду цін очікувати не варто.

Зараз же на на ринках з'являється зелена цибуля, подекуди можна знайти і редиску. Є й рання капуста, але небагато. Швидше за все, це імпортна продукція, адже наші теплиці не мають таких потужностей, аби вже забезпечувати споживача цими овочами.

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!