Озеро у Винниках, яке стало басейном і таблетки проти Covid-19 у Львові. Головне

1179 0
Коротко про головні новини за минулу добу.
Фото: Unsplash

Фото: Unsplash

У держдепі США заявили, що є всі ознаки того, що Росія збирається застосувати військову силу зараз або в середині лютого. Також зазначили, що Олімпіада в Пекіні може вплинути на плани Путіна.

Найближчим часом Львівщина отримає препарат «Молнупіравір», який сімейні лікарі зможуть застосовувати для лікування коронавірусу у перші дні захворювання пацієнта. Це таблетований препарат, що призначений для запобігання важкого перебігу хвороби. 

Читайте також: Коли варто робити тест на Covid-19. Пояснення МОЗ

В уряді планують розширити програму «єПідтримка» та дозволити українцям витрачати тисячу за вакцинацію на освітні та комунальні послуги. 

ТОВ «Автомагістраль-Південь» отримає від Служби автомобільних доріг у Львівській області 1,45 млрд грн на поточний ремонт та експлуатаційне утримання доріг. Згідно з умовами тендеру, йдеться про догляд 567 км автошляхів різного значення упродовж 2022-2024 років. 

Читайте також: «А хіба інші нації теж їдять сало?». Кілька думок про розвиток української кухні 

У Винниках в тестовому режимі запускають гірськолижні траси, які спорудили поруч з колишнім Винниківським озером на території комплексу Emily Resort та ТОВ «Академія футболу». Там також планують відкрити найбільший івент-хол України, медцентр і  надсучасний готель. Tvoemisto.tv спробувало з’ясувати, що трапилось із Винниківським озером, довкола якого з'явився цей комплекс. Більше тут.

Читайте також: У Львові приземлився натівський літак. Фото дня

На Львівщині хочуть не допустити будівництво храму Православної церкви Московського патріархату. У Соснівці вже звели фундамент під будівництво храму і шукають робітників. Активісти та небайдужі мешканці міста Соснівка просять владу втрутитись. 

Водія, який збив двох монахинь на пішохідному переході у центрі Львова, випустили під домашній арешт. До 20 січня 47-річний водій маршрутки №138, Віктор Шебашинов перебував у СІЗО. 

Гарного Дня! 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!