Ожеледиця і слабкий туман. Якою буде погода у Львові 9 січня

1233 0
Можливий туман та незначні опади вдень.
Фото: з відкритих джерел

Фото: з відкритих джерел

Завтра, 9 січня, у Львові буде хмарно з проясненнями, а вночі та вранці часом сніжитиме. Про це повідомили у Львівському гідрометцентрі. 

Синоптики передають, що вдень у Львові не очікують істотних опадів, але вночі та вранці можливий слабкий туман. Відтак, буде погіршення видимості в опадах від 500 до 1000 метрів. Крім того, на дорогах буде ожеледиця. 

Вітер у місті південно-східний, від 5 до 10 метрів за секунду. Температура повітря вночі становитиме від 3 до 8 градусів морозу, а вдень – від 3 градусів морозу до 2 градусів тепла. 

Синоптики також додають, що коливатиметься атмосферний тиск, а відносна вологість повітря дещо зменшиться. 

Додамо, що 10 січня прогнозують невеликий сніг, температуру вночі 2-7 градусів морозу, вдень від 4 градусів морозу до 1 градуса тепла.

Мешканців закликають зважати на прогноз погоди й бути обачними. Усіх водіїв просять обирати помірну швидкість та дотримуватись безпечної дистанції між транспортними засобами, вмикати фари, пішоходів – носити взуття з неслизькими підошвами та переходити дорогу лише у спеціально призначених для цього місцях. У разі виникнення будь-яких непередбачуваних ситуацій, прохання повідомляти на «Гарячу лінію міста» за коротким номером 1580.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!