Ожеледиця та туман. На Львівщині оголосили штормове попередження

1532 0
Вдень буде туман, а вночі налипання мокрого снігу.
Фото: firtka.if.ua

Фото: firtka.if.ua

Через ожеледицю, налипання мокрого снігу та сильний туман на Львівщині оголосили штормове попередження, йдеться у повідомленні Головного управління ДСНС України у Львівській області.

Читайте також: Після сильних морозів на Львівщину йде різке потепління

За даними Львівського гідрометцентру, вранці та вдень буде туман видимістю 200-500 м, а вночі місцями значний сніг та мокрий сніг, налипання мокрого снігу.

«Хмарно з проясненнями. Вночі сніг та мокрий сніг, місцями значний, вдень без істотних опадів. Вночі подекуди налипання мокрого снігу. Вранці та вдень місцями туман, слабка ожеледь. На дорогах ожеледиця. Вітер південо-західний, 5-10 м/с. Температура вночі 0-5 градусів морозу, а вдень 0-5 градусів тепла. Атмосферний тиск зростатиме, відносна вологість повітря не  істотно не зміниться», – йдеться у повідомленні Львівського гідрометцентру.

Читайте також: То мороз, то відлига. Хто такі метеозалежні люди і до чого тут львівська погода

Відтак, Головне управління ДСНС України у Львівській області просить усіх, а особливо водіїв бути вкрай уважними. Зокрема, дотримуватись швидкісного режиму, дистанції, відмовитись від ризикованих маневрувань, які при несприятливих погодних умовах можуть привести до створення аварійних ситуацій.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!