Падіння гелікоптера в Броварах: Родинам дітей, які перебували у дитсадку виплатять разову допомогу

4872 0
На ці виплати передбачено 1 215 000 гривень.
Наслідки падіння гвинтокрила

Наслідки падіння гвинтокрила

Родинам тих дітей, які під час авіакатастрофи у Броварах 18 січня перебували в дитсадку «Джерельце», виплатять разову матеріальну допомогу. Про це повідомляє Броварська територіальна громада.

21 лютого під головуванням міського голови Ігоря Сапожка відбулося чергове засідання виконавчого комітету.

На засіданні ухвалено список мешканців Броварської громади, яким коштом місцевого бюджету буде надано разову матеріальну допомогу на вирішення соціально-побутових потреб. Це родини вихованців ДНЗ «Джерельце», які 18 січня 2023 року знаходилися у приміщенні дитячого закладу. На надання соціальної допомоги буде перераховано 1 215 000 грн.

Нагадаємо, 18 січня у Броварах поруч із дитсадком «Джерельце» впав гелікоптер ДСНС, на борту якого перебувало керівництво МВС. За останніми даними загинули 14 людей, серед них одна дитина та її мама. Отримали поранення 25 осіб, з них — 11 дітей.

Станіслав Нестеренко

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!