«Пам'ятай, з якої оселі твоє коріння». У Львові пройде мистецький вечір

1282 0
Тут представлять експозицію молодого львівського художника Романа Хруща «Коріння».
Фото: Роман Хрущ

Фото: Роман Хрущ

У суботу, 24 липня, відбудеться мистецька подія «Земне», де кожен відвідувач зможе подивитися на виставку картин, відвідати лекцію про мистецтво, послухати живу музику, а також зануритись у світ творчих вібрацій і знайти своє відображення в цьому світі.

Основною темою вечора буде «Наше коріння – наша сила». Тут представлять експозицію молодого львівського художника Романа Хруща «Коріння». «Пам'ятай, з якої оселі твоє коріння», – закликав молодий художник.

Спеціальною гостею вечора з лекцією про психологію мистецтва буде Марта Троцюк – засновниця Gallery 101, кураторка та арт-менеджерка, яка відвідала та дослідила більше 80-ти мистецьких музеїв і галерей у 30 країнах, запровадила практику Art Walk в Україні. Вона стала авторкою першого україномовного подкасту про сучасне мистецтво, побувала на міжнародних арт-ярмарках та була учасницею мистецьких резиденцій.

Вечір відбудеться 24 липня, з 18:00 до 01:00 год у «Пороховій Вежі» на вулиці Підвальній, 4. Вартість квитків: 150-250 грн

Довідково

«Коріння» – це невелика виставка художника Романа Хруща. Вона спонукає нас відправитися до основ, причин нашого щастя, неспокою, особистісних якостей, які нерозривним чином пов’язані з природою та нашими принципами. Виставку символічно поділили на три поверхи, уособлюючи ріст дерева. Перший поверх (зелений) – це родюча земля, з в якій проростає корінь та формується стовбур. Другий поверх – це виставка, де картини – плоди дерева. І останній, третій поверх – уособлює небо, повітря та процес росту, який неможливий без усіх попередніх складових.

Партнерська публікація

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!