На правах реклами

Паназіатська кухня, енотека, ексклюзивний кальян: у центрі Львова відкривають унікальний ресторан

10169 2
Незабаром у Львові запрацює новий ф’южн-ресторан авторської кухні у самому центрі міста з неймовірною панорамою та площею більше 600 квадратних метрів.

Локація

Ф’южн-ресторан авторської кухні – ще один проект команди «Split Club Lviv», що знаходиться в самому центрі міста. Минулого року тут відкрили караоке, а зараз дивують львів’ян новим форматом ресторану. Чаруючий панорамний вигляд з просторих вікон ресторану на центральну частину міста додасть вашій вечері ноток романтизму. Вишуканий дизайн преміум-класу у стилі лофт сприятиме релаксації та спілкуванню. Усі елементи дизайну, який тут використали, – це ексклюзивні речі, виготовлені на замовлення.

Якою буде кухня

Split Club Lviv пропонує новий для міста і України напрям ф’южн-ресторану – паназіатська кухня в авторському виконанні шефа з 15-річним стажем – Романа Щурка. Паназіатська кухня – це мікс китайської, японської, тайської, в’єтнамської, індійської, філіппінської кухонь. Приготування таких страв вимагає майстерності від кухаря і розуміння філософії поєднання кисло-солодких інгредієнтів. Причина криється і в самих продуктах: тільки найсвіжіша риба, найкраще м'ясо, овочі, спеції і соуси.

 

Кухня ф’южн – це напрямок без суворих правил. Головна і єдина умова – щоб продукти, зібрані в одній страві, поєднувалися за смаком і за структурою, доповнюючи один одного, а готовим стравам були притаманні легкість і свіжість. Це фантазійний, творчий напрямок у кулінарії, в якому в рівних частинах змішуються технології і продукти географічно віддалених національних страв.

 

Крім того, паназіатська кухня – це так звана quick kitchen: швидка кухня з мінімумом втручання. Акцент припадає на максимальне збереження вітамінів і смаку.

Також, при вході у ресторан кожен відвідувач зможе обрати собі страву від шефа з акваріуму з живими морепродуктами. За процесом готування гості мають можливість спостерігати на відкритій кухні. Для приготування використовується відповідне професійне обладнання, а способи приготування всіх страв  направлені на те, щоб максимально передати свіжість та якість продуктів, підкреслити їхній смак: тепан-які, робата, вок, дим сами, суші. 

 

Бар

У ресторані буде професійна барна карта: коктейльна карта з широким асортиментом авторських коктейлів. На гостей чекатиме ексклюзивна подача, великий вибір «альтернативних» кавових напоїв та професійне обладнання.

Енотека

Також вас здивує унікальна енотека з широким асортиментом вишуканих вин, де працює професійний сомельє – Сергій Верескун. Винна карта налічує більше 200 найменувань, тут представлені біодинамічні та кошерні вина. Професійний сомельє не тільки допоможе вам з вибором вина, але і розкриє культуру його споживання.

 

Екслюзивний кальян

В окремій кімнаті для куріння ви зможете спробувати ексклюзивні кальяни ручної роботи під замовлення. Деякі кальяни, які тут представлені, існують лише у 3 екземплярах. Понад 30 видів кальянів з різних куточків світу, більше 200 видів тютюну та 300 видів смаків – все це доступно в Split Club Lviv.

Банкет-хол

Враховуючи, що площа ресторану – більше 600 квадратних метрів, тут є можливість зонувати приміщення та одночасно святкувати кілька важливих подій, не заважаючи одні одним.  Ресторан працює у форматі банкет-холу, де можна святкувати як весілля в самому центрі міста, так і дні народження, ювілеї. Також є можливість провести фуршет для більше ніж 300 гостей під час конференцій, презентацій, фестивалів.

Ресторан обладнаний унікальною медійною системою: тут доступні 11 плазм для трансляції відеоматеріалів під час різноманітних подій. У кожній зоні є можливість трансляції відео за різною тематикою, окреме налаштування звуку та світла.

Час роботи: 18:00 – 06:00  (з 24:00 – лаундж-атмосфера, діджей)

Безкоштовний потужний Wi-Fi

Дрес-код: коктейльний, вечірній, діловий, кежуал. Вхід заборонено у спортивних костюмах, пляжному одязі.

Попередній резерв за телефоном: +38 032 242 22 00

Слідкуйте за новинами на: www.facebook.com/SplitClub


Читайте також:
30 Серпня, 2017 16:08
Твоє місто Yurko, а позначку "на правах реклами" бачили? Ми принципово не публікуємо джинси.
29 Серпня, 2017 21:37
Yurko Джинса
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!