Панорама старого Львова прикрасила спальний район міста

4680 0
У Львові молодий художник розмалював стіну найбільш впізнаваними силуетами львівських будівель. Костел Єлизавети, Собор святого Юра, вежа Корнякта та Домініканский собор намальовані поряд з флюгером із зображенням лева.
Фото: tvoemisto.tv

Фото: tvoemisto.tv

Яскравий малюнок з’явився на стіні кав’ярні на вул. Патона, 2/2 у провулку між будинками. Художник малював його на замовлення кафе, розташованого за цією адресою.

«Стіна, на якій з'явився малюнок – тільки відремонтована, але зіпсована різними написами, що не подобалося ні власникам закладу, ні місцевим мешканцям, що проходили повз неї кілька разів на день. До мене звернулися представники цього закладу з пропозицією нанести малюнок на стіну. На обговореннях ми дійшли висновку, що пасувало б зобразити панораму міста Львова. І так почалася робота над створенням ескізу», – розповів Tvoemisto.tv художник Тарас Arm.

Для малюнку Тарас обрав найбільш впізнавані силуети міста.

«Також вирішив зобразити сонце, що виблискує на горизонті, і навіть постарався вписати в промені образ тризубу. Ще один елемент, який я використав – це флюгер із зображенням лева. Ці всі елементи я старався поєднати в одну композицію. Малюнок виконував з допомогою аерозольних фарб. На все про все мені знадобилося три дні. В останній день погода зіпсувалася, але це не завадило завершити малюнок. Коли малював, мешканці позитивно відгукувалися про це і підтримували мене. Надіюся, що малюнок принесе трошки позитиву в буденність», – сказав художник.

Тарас малює під псевдонімом «Arm» вже більше 10 років. Представляє мистецьку студію «KICKIT».

«Починалося це як хобі, а потім поступово перетворилося на справу всього життя», – додає він.

Нагадаємо, раніше у Львові на вулиці Наливайка мешканці незвично декорували стіну внутрішнього дворику свого будинку. Тепер там з'явились кошенята, пташки та яскраві предмети гардеробу.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!