Папа Франциск проголосив 26 січня Днем молитви за мир в Україні

5820 0
Після проказування молитви «Ангел Господній» сього, 23 січня, він звернувся із закликом молитися за мир.
Фото: credo-ua.org

Фото: credo-ua.org

Папа Римський Франциск закликає всіх людей молитися за те, щоб кожна політична дія служила загальнолюдському братерству. Після проказування молитви «Ангел Господній» сього, 23 січня, він звернувся із закликом.

«З тривогою стежу за зростанням напруження, що загрожує завдати нового удару по мирові в Україні та підважує безпеку на всьому європейському континенті, що має ще ширші наслідки. Звертаюся із палким закликом до всіх людей доброї волі підносити молитви до Всемогутнього Бога, щоб кожна політична дія та ініціатива більше служила загальнолюдському братерству, а не частковим інтересам. Той, хто переслідує власні цілі, завдаючи шкоди іншим, зневажає власне покликання людини, бо всі ми створені братами і сестрами», – цитує його Vatican.news.

Читайте також: «Urbi et Orbi». Папа Франциск закликав спільно боротись із вірусом і помолився за мир в Україні

Зі стурбованістю з огляду на напруження Папа Римський запропонував, щоб наступна середа, 26 січня, була Днем молитви за мир.

Нагадаємо, що напередодні українські католицькі єпископи у США звернулися із закликом підтримати українців на тлі нарощування російських військ на кордонах України.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!