Папа Франциск зустрівся з дружинами захисників Маріуполя

2099 0
Українки написали листа до Папи Франциска й отримали запрошення приїхати до Ватикану.
Жінки захисників з полку "Азов" під час зустрічі з Папою Римським у Ватикані 11 травня

Жінки захисників з полку "Азов" під час зустрічі з Папою Римським у Ватикані 11 травня

У Римі Папа Франциск зустрівся з дружинами Дениса Прокопенка і Арсенія Федосюка – бійців полку «Азов», які боронять «Азовсталь». Про це пише видання ANSA, передає релігійний часопис Credo. 

Українки написали листа до Папи Франциска й отримали запрошення приїхати до Ватикану. Жінки сподівалися, що це допоможе врятувати чоловіків.

Читайте також: Останнє інтерв'ю Папи виглядає як розмова людини у безвиході 

Зустріч відбулася на площі св. Петра у Ватикані. Після загальної аудієнції жінки підійшли до Папи Франциска. Жінки сподіваються, що ця зустріч допоможе привернути увагу до ситуації заблокованого Маріуполя.

«Мій чоловік написав мені день тому, що навіть вода в техніці закінчується, і попросив мене пошукати статтю про те, як прожити якомога довше без води», – сказала одна з жінок. 

Дружина командира полку «Азов» Катерина Прокопенко після завершення розмови сказала, що Папа обіцяв молитися за бійців «Азову» і зробить все можливе.

Нагадаємо, що у Ватикані розглядають запрошення Папи Римського відвідати Україну та обирають час, коли візит був би якомога результативним. Питання поїздки Понтифіка до України є одним з найважливіших на порядку денному. Очікують, що збалансоване рішення щодо дати візиту у Ватикані приймуть через один-два тижні.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!