Папа Римський Франциск може приїхати до Львова

3788 0
Президент України Петро Порошенко під час офіційного візиту до Італії та Ватикану запросив Папу Римського Франциска відвідати Україну. Понтифік прийняв це запрошення.
фото: dt.ua

фото: dt.ua

Про це на своїй офіційній сторінці в facebook написав Петро Порошенко.

«Запросив Його Святість відвідати Україну і Він запрошення прийняв», – йдеться в повідомленні.

 

 

Дуже зворушлива зустріч з Папою Франциском. Він запевнив мене, що ніколи не забуває про Україну і молиться за мир в наші...

Posted by Петро Порошенко on 20 листопад 2015 р.

Також Глава держави обговорив з Папою Франциском питання щодо завершення беатифікації Митрополита Андрея Шептицького, а також розпочати цю процедуру щодо єпископа Степана Чміля, який був духовним наставником Папи в Аргентині.

Нагадаємо, що митрополит Львівський (РКЦ) архиєпископ Мечислав Мокшицький також надіслав офіційне запрошення Папі Римському відвідати Україну. Він зазначив, що у разі, якщо Папа відвідає Україну, то обов’язково приїде й до Львова, адже тут найбільша кількість католиків.

Підготував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!