Папа Римський не зможе приїхати в Україну та рф. У чому причина

3465 0
Візит у підвішеному стані.
Фото: credo.pro

Фото: credo.pro

Папа Римський Франциск найближчим часом не зможе відвідати Київ і москву, як планував раніше. Про це повідомляє CNN Portugal.

Через травму коліна лікар Папи Римського Франциска не рекомендує йому нікуди їхати. Попри це, Папа запевнив, що робить усе можливе для припинення конфлікту на Україні, перебуваючи в постійному контакті з президентами Володимиром Зеленським і володимиром путіним.

Читайте також: Папа Франциск може відвідати москву і Київ після візиту в Канаду

«Візит в підвішеному стані. Поки не знаю. Я спілкуюся з ними. Завтра, наприклад, у мене буде телефонна розмова з президентом Зеленським. Подивимося», – каже Папа.

Папа Римський Франциск запевнив, що не буде здійснювати жодних поїздок, принаймні, до своєї поїздки в Казахстан, запланованої на 13-15 вересня.

«Тепер я не можу поїхати, тому що після поїздки в Канаду відновлення колінного суглоба трохи загострилося, і лікар заборонив мені», – додав понтифік.

Нагадаємо, 14 червня йшлося про те, що Папа Римський Франциск сподівається на зустріч із главою російської православної церкви патріархом Кирилом у вересні в Казахстані. 12 червня також повідомляли, що Папа Римський Франциск прагне приїхати з офіційним візитом в Україну, утім поїздка відкладається через стан його здоров’я.

Говорячи про війну в Україні Папа Франциск згадав доньку російського пропагандиста дугіна, заявивши, що вона стала «безневинною» жертвою війни. Україна відреагувала на це скептично.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!