Папа Римський побажав Україні світла і миру

1924 0
Папа Римський Франциск у своєму урочистому зверненні «Urbi et Orbi», яке він виголосив у неділю, 5 квітня, після Пасхальної Служби Божої, згадав Україну і побажав нашій державі миру.
фото: korrespondent.net

фото: korrespondent.net

«Нехай Христове воскресіння принесе світло в улюблену Україну, насамперед, тим, які зазнали насильства від конфлікту протягом останніх місяців. Нехай же ця країна зможе наново віднайти мир і надію завдяки зусиллям усіх зацікавлених сторін», – сказав понтифік.

Римський Архиєрей у своєму спеціальному посланні просив Божого благословення і для інших держав світу, де гинуть люди: Ірак, Сирія, Лівія, Ємен, Південний Судан, Конго.

«У Ісуса-переможця просимо полегшити страждання наших численних братів, переслідуваних з причини Його імені, як також усіх тих, які несправедливо переносять наслідки триваючих конфліктів та насильства», – наголосив Папа.

Джерело: Релігійно-інформаційна служба України


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!