Папа Римський відклав поїздку до України

1593 0
Якщо поїздка до України стане практично можливою, то Папа Франциск хоче приїхати саме до Києва.
Фото: REUTERS

Фото: REUTERS

Папа Римський Франциск прагне приїхати з офіційним візитом в Україну, утім поїздка відкладається через стан його здоров’я. Про це повідомив правозахисник Мирослав Маринович, який був присутній на товариській зустрічі з понтифіком, передає RISU.

Читайте також: «Я хочу приїхати в Україну, але потрібен слушний момент», – Папа

«8 червня Папа Франциск прийняв українську делегацію, і ця зустріч мала неофіційний, виключно громадський характер. Під час спілкування чимало часу зайняло обговорення можливості візиту Папи до України. Святіший Отець кілька разів дуже наполегливо підкреслив, що він хоче це зробити. Найголовнішою перешкодою є хвороба колін, і лікарі рішуче забороняють йому навіть думати про якісь поїздки», – повідомив правозахисник.

За його словами, якщо поїздка до України стане практично можливою, то Папа Франциск хоче приїхати саме до Києва, а не на кордон із Україною, як йому дехто радить.

Читайте також: Останнє інтерв'ю Папи виглядає як розмова людини у безвиході

Нагадаємо, що у Ватикані розглядають запрошення Папи Римського відвідати Україну та обирають час, коли візит був би якомога результативним.

Фото: RISU

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!