Папу Римського Франциска протестували на коронавірус

3717 0
Результати виявились негативними.
Фото: credo-ua.org

Фото: credo-ua.org

Папа Римський Франциск, який занедужав минулого тижня, здав аналізи на коронавірус. Результати виявились негативні, пише УП з посиланням на римські ЗМІ.

Перевірка була профілактичною, адже Італією стрімко шириться Covid-19.

83-річний Папа вже тиждень застуджений. Офіційний Ватикан повідомляв про легку застуду, але не про перевірку на коронавірус.

Читайте також: Усе, що треба знати про коронавірус в Україні

Нагадаємо, 29 лютого Папа Франциск, незважаючи на легке нездужання, прийняв на аудієнції в «Домі святої Марти» у Ватикані Главу УГКЦ Блаженнішого Святослава Шевчука. Опісля Святіший Отець зустрівся також з Префектом Конгрегації в справах єпископів Марком Уелле, Апостольським Нунцієм у Франції архиєпископом Челестіном Мільйоре та Апостольським Нунцієм в Лівані архиєпископом Йозефом Спітері.

Як повідомив Директор Ватиканського пресцентру Маттео Бруні, 29 лютого Святіший Отець відслужив Святу Месу та здійснив заплановані аудієнції в «Домі Святої Марти», але через легке нездужання відмінив аудієнції з «Міжнародною групою з біоетики», а також з учасниками Генеральної Капітули Згромадження «Легіонерів Христа» та Генеральної Асамблеї богопосвячених жінок та мирян церковного руху «Regnum Christi», заснованого цим Згромадженням.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!