Політична реклама

Парфуми-підробки можна визначити за упаковкою

1653 0
При покупців парфумів можна розпізнати, де підробка, а де оригінал. Кожен флакончик знаходиться в упаковці. Ось по цій упаковці найчастіше й можна відрізнити парфуми-підробку

 Етикетка на оригіналі повинна бути наклеєна рівно, всі букви назви будуть знаходитися на своєму місці. Дуже часто «халтурники» просто міняють букви в назві місцями. Візуально відрізнити їх можна, лише вчитавшись в напис, - пише видання "Порадник"

Як правило, всі упаковки духів-оригіналів обгорнуті плівкою, зняти яку без видимого порушення досить складно. Зверніть увагу на саму плівку і на те, як вона тримається на картонній упаковці. Якщо ви помітите, що плівка прилягає до коробки нещільно, не сумнівайтеся, перед вами підробка. Ще один момент - зварний шов, який розташований на пакувальній плівці, він непомітний. Грубий, неакуратний шов може говорити про неякісну продукцію.

Як ще можна відрізнити парфуми-підробку від оригінальної продукції? Звичайно ж, по флакону. Компанії, які зробили собі ім'я, приділяють особливу увагу такому етапу виробництва, як виготовлення тари. Для виробництва тари вони користуються послугами тільки перевірених виробників. Адже для того, щоб продукція користувалася попитом, важливо те, як виглядає дизайн і якість упаковки і тари. Так от, якщо подивитися на флакончик на просвіт, то наявність бульбашок і різних нерівностей у склі однозначно вказує на те, що перед вами підробка.

Тепер хочу сказати пару слів про те, для чого важливо знати, як відрізнити парфуми-підробку від якісного парфуму. Справа в тому, що спробувавши підроблений аромат на шкіру, можна, як мінімум, зганьбитися в суспільстві, так як від запаху через деякий час залишається лише спогад або аромат спирту. Як максимум, можна отримати дуже сильну алергічну реакцію. Якщо ви побачили правильний напис на упаковці і вона виявилася справжньою, перевірили якість упаковки і плівки, то можна провести перевірку самого аромату.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!