Парк, де кататимуть на собачих упряжках, у Львові відкриють в неділю

6647 2
28 грудня о 14:00 відбудеться відкриття першого львівського Зимового парку. Локація розташована у Парку культури біля центрального входу. У програмі – відкриття гірок для катання на санчатах, сноутюбах, сноубордах, а також запрацює ярмарок.
Фото: park-gorkogo.com

Фото: park-gorkogo.com

«З 28 грудня у Парку культури можна буде кататися на санчатах, сноутюбах, сноубордах та лижах. Працюватиме прокат деякого спорядження. Також усі бажаючі навчитися кататися на лижах матимуть змогу записатися на урок до інструктора. У вихідні відвідувачі кататимуться у собачій упряжці. У день відкриття на гостей чекають показові виступи, різноманітні конкурси та забави, в яких розігруватимуться призи від партнерів, а також відкриття ялинки», – анонсують організатори.

Окрім катання відвідувачі зможуть скуштувати смачні страви та напої на ярмарку Зимового парку. Кожних вихідних гості парку матимуть змогу взяти участь у цікавих майстер-класах і конкурсах.  .

«У Зимовому парку на відвідувачів чекає дуже гарна атмосфера. Постійно гратиме музика, на вихідних проводитимуться змагання, конкурси та забави. У парку буде цікаво і батькам з дітьми, і молоді, і старшим», - повідомила менеджер проектів парку Оксана Наконечна.

Відкриття Зимового парку відбудеться 28 грудня о 14:00 біля центрального входу у парк.

Деталі на centralparklviv.ua та на сторінках парку у соцмережах.


Читайте також:
26 Грудня, 2014 20:14
Rost Сніг то для слабаків. Хочеш снігу -- їдь на Буковель. А тут реальний екстрім -- катання по асфальту!
26 Грудня, 2014 15:28
Володимир Все це добре... А як бути зі снігом?
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!