Парк культури у Львові запрошує на свято казок

7853 0
Казкове сімейне свято очікує на львів’ян наступних вихідних. У неділю, 31 травня, улюблені українські та іноземні казки оживуть у Парку культури і відпочинку імені Богдна Хмельницького.
фото: allkarpaty.com, b2blogger.com

фото: allkarpaty.com, b2blogger.com

У Парку Культури біля естрадної сцени в рамках ІІ-го Загальноміського дитячого свята казки розташують 18 тематичних майданчиків.  «Колобок», «Івасик-Телесик», «Рукавичка», «Котигорошко», «Лис Микита», «Капітошка»,  «Царівна-жаба», «Червона шапочка» «Кіт у чоботях», «Лікар Ай-болить»,  «Гаррі Поттер», «Білосніжка і 7 гномів», «Аліса в країні чудес», ковбої та інші персонажі тішитимуть юних львів’ян та їх батьків.

Тим часом на сцені Парку можна буде спостерігати театрально-музичну подорож казковими мініатюрами від вихованців Дитячих клубів Львова. О 15:00 годині на всіх відвідувачів очікує вистава лялькового театру. Придумати й власноруч створити персонажів, отримати казкові вітання буде можливість на творчих майстер-класах від Дитячих клубів Львова. На згадку від свята казкові фотографії робитимуть вихованці гуртка «Фотодей» Галицького району.

Загальноміське дитяче свято казок відбудеться 31 травня з 12:00 до 16:00.

Вхід  ̶  вільний, усі майстер-класи - безкоштовні. Хто прийде на свято в костюмі свого улюбленого казкового героя ─ отримає подарунок від організаторів.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!