Парк «Знесіння» запрошує на кіно просто неба

6844 0
Глядачі самостійно обирають фільм шляхом голосування, а переглянути його можна біля Лисої гори, що у парку «Знесіння».
фото: city-adm.lviv.ua, poltava.today

фото: city-adm.lviv.ua, poltava.today

6-7 серпня о 21:00 покажуть культові зарубіжні стрічки українською мовою. Які самі – поки що невідомо, адже глядачі обирають фільми, голосуючи попередньо в соцмережах.

Такі кіновечори – ініціатива громадської організації «Королівський ліс».

«Я створив громадську організацію «Королівський ліс», яка займається удосконаленням парку. У нас є ще кілька проектів, а «Кіно просто неба» тільки один із них. Плануємо показувати фільми щонеділі протягом літа. Минулі рази до нас приходило 100-150 глядачів, теперочікуємо, що буде більше,» - голова ГО «Королівський ліс» Павло Калюжин.

 Вхід вільний, але якщо глядач заплатить добровільний внесок від 100 грн - отримає крісло грушу для комфортного перегляду, від 40 грн - каремат.

У ці вихідні кіновечір відбудеться утретє, 21 липня відбувся показ фільму «Треш», а 24 липня – «Незламна».

Нагадаємо безкоштовно переглянути фільми просто неба можна й у Парку Культури і відпочинку ім.Б.Хмельницького. Насолодитися там кіно можна в кожну п’ятницю, суботу та неділю о 21.30.

Підготувала Інна Боровець

Цей матеріал було підготовлено в рамках Програми міжредакційних обмінів за підтримки міжнародного медіа-проекту MyMedia


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!