Паркінг біля університету. Які дослідження буде проведено

3348 1
ЛКП «Зелений Львів» замовить низку проектів щодо побудови багаторівневого паркінгу біля парку Франка.
Фото ілюстративне: ТСН

Фото ілюстративне: ТСН

«Зеленому Львову» потрібен проект утримання і реконструкції парку імені Івана Франка, в якому буде враховано будівництво підземного багаторівневого майданчика для паркування. Додатково необхідно провести екологічну експертизу та археологічні дослідження.

Читайте також: У Львові створять новий парк на Левандівці

Також ЛКП потребує розробки історико-містобудівного обґрунтування ділянки, на якій буде побудовано паркінг.

Читайте також: Поблизу Львова буде індустріальний парк із логістичним центром. Візуалізація

Як повідомляло Tvoemisto.tv, у Львові біля університету почнуть будувати підземний паркінг, а рух реорганізують. Підземний паркінг розраховано на понад 350 машин, а усі наземні парковки поблизу університету ім. І. Франка буде ліквідовано. 

Опублікував Ярослав Сиваківський


Читайте також:
19 Березня, 2017 16:03
Народ З яких це пір дане питання розглядається без громадських обговорень ?!!!!! Тільки дебільній команді садового могло таке прийти на їх обмежений розум, який тільки думає про відкати !!! Знищити 400 річний парк Франка громада ніколи не дозволить !!! Навіть не мрійте, в цьому питанні ці виродки наштовхнуться на такий супротив,якого ще не бачили!!! Крім того, з яких пір підприємство - банкрут ! саме зі слів міської ради, яка в свою чергу його довела до банкрутства, буде замовляти відповідні експертизи та проекти ?!!!!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!