Політична реклама

Паркувальні зони повинні містити 10% пільгових місць

1565 0
Кількість місць для безоплатного паркування має становити не менше як 10% від загальної кількості місць на майданчиках для паркування і не менше як для одного транспортного засобу із позначенням цих місць дорожніми знаками та відповідною розміткою.

Про це повідомив міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадій Темник.

Ідеться про те, що Міністерство змінило порядок надання пільг на паркування. Тепер пільгою безкоштовного паркування може користуватися не лише законодавчо визначена категорія інвалідів, а й транспортні засоби підприємств, установ, громадських організацій інвалідів, які перевозять інвалідів з ураженням опорно-рухового апарату і мають на це відповідні підтверджуючі документи Мінсоцполітики.

Окрім того, Кабінет міністрів України переглянув порядок встановлення тарифів на послуги з утримання майданчиків для платного паркування транспортних засобів. Відтепер порядок встановлення тарифів на такі послуги, який раніше мав рекомендаційний характер для органів місцевого самоврядування, стане обов'язковим для застосування. Тарифи, які встановлюються на рівні повної планової собівартості послуг, фіксуються на один рік.

Рентабельність будуть розраховувати як відношення планового прибутку до повної планової собівартості послуг. Рівень рентабельності не може перевищувати 12%.

Джерело: Zaxid.net


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!