Паркування у центрі Львова може подорожчати вдвічі

1954 0
У Львівській міській раді розглядають питання про підвищення вартості паркомісця у центрі міста на вихідні до 8 гривень за годину. У будні ж ціна залишиться старою – 4 гривні за годину.
Фото: lvivpost.net

Фото: lvivpost.net

Чинний тариф не переглядали вже 4 роки, повідомляє Zaxid.net. 

«У центральній частині міста, яка є додатковою точкою притягнення, ми можемо говорити про зміну вартості. Для того, щоб у вихідні дні розчистити центральну частину міста», - пояснив заступник міського голови Олег Синютка.

 «У нас вулиця Валова заповнена майже постійно. Більше того 4 гривні - це мала плата. Тому що вона є економічно необґрунтованою», - говорить директор ЛКП «Львівавтодор» Олег Береза.

Люди були незадоволені і тоді, коли виводили із центру маршрутки, пригадує головний транспортник міста. Час показав - ідея була вдалою. Тепер, за його словами, настав час навести лад і з приватними автівками.

«З переходом на нову транспортну мережу в 2012 році у нас ходило центром близько 39 маршрутів. На сьогодні - 7. І все одно, це проблематично для центральної частини міста», - наголосив начальник управління транспорту Віктор Щир.

Узаконити підвищення тарифу ще має виконком та міські депутати.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!