Політична реклама

Паркуватися в облаштованих місцях вигідніше, ніж платити за порушення

1296 0
ДАІ як державний орган влади має створити такі умови, аби водіям транспортних засобів було економічно невигідно порушувати правила дорожнього руху.

Так вважає заступник начальника департаменту ДАІ МВС України полковник міліції Володимир Резніков, інформує Zaxid.net. З його слів, водій має зрозуміти, що краще зупинитись на паркінгу за 10-20 грн, а не платит 300 грн – за паркування з порушенням.

Якщо водій зупиняє свій автомобіль в забороненому місці, перешкоджаючи іншим учасникам руху, йде в магазин, на роботу, ми повинні створити умови, коли ця протиправна дія має бути виявлена. Водій має нести відповідальність. Це краще робити, використовуючи саме фотофіксацію, – сказав Володимир Резніков.

На запитання щодо використання у таких ситуаціях евакуаторів, він відповів, що коли автомобіль суттєво перешкоджає і є підстави, визначені законом, притягати його до відповідальності, для тимчасового затримання автомобіля. Якщо законом це не передбачено, не можна такі дії вчиняти. 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!